Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leukedingendoen.nl wint nu ook Spin Award

Datum nieuwsfeit: 11-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Leukedingendoen.nl wint ook Spin Award

En dat is twee! Sleepte Leukedingendoen.nl twee weken geleden nog de Zilveren Lamp in de wacht bij de ADCN-verkiezing in de categorie OEInteractief¹, vandaag werd de prijzenkast van dé website voor vrijetijdsbesteding aangevuld met een Spin Award voor beste branding website. Spin Awards zijn onafhankelijke prijzen voor online advertising, die jaarlijks worden uitgereikt als onderdeel van het evenement Internet Advertising 2001. Directeur Everaldo van Doorn: "Leukedingendoen.nl is weer eens wat anders dan het standaard rondje nieuws-weer-verkeer-beursberichten. We zijn blij dat het publiek dit ook zo ervaart en ons heeft geholpen aan deze publieksprijs."

Noot voor de pers:
Initiatiefnemer van Leukedingendoen.nl is het Amsterdamse internetadviesbureau doornvogel.com. Met reclamebureau N=5 is een samenwerking aangegaan voor onder meer merkstrategie en design. De website van Leukedingendoen.nl is live gegaan op 1 oktober 2000 en telt nu gemiddeld
1,3 miljoen pageviews per maand en heeft meerdere A-merken als strategische partner. Leukedingendoen.nl beschikt over een eigen onafhankelijke redactie en er werken in totaal 6 vaste medewerkers en verschillende freelancers. Naast de website publiceert Leukedingendoen.nl dagelijks in Metro en is er een Leukedingendoen-boek dat wordt verkocht in de betere boekhandel en de Bijenkorf. Er lopen op dit moment verschillende akties in samenwerking met sponsoren, waaronder het Brand Bierdoppenspel en Leukedingendoen kortingsboekjes voor Lucky Day, de spelvariant van de Lotto.

Voor meer informatie over Leukedingendoen.nl kunt u contact opnemen met:

Everaldo van Doorn
T. 020 - 771 86 40
M. 06 - 533 34 930
(everaldo@leukedingendoen.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie