Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

René van Bergem nieuwe directeur van Stichting Sterrekind

Datum nieuwsfeit: 10-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

René van Bergem nieuwe directeur Sterrekind

10 mei 2001 - De Stichting Sterrekind, die met moderne ICT-middelen een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van kinderen in zorginstellingen, heeft in de persoon van René van Bergem (39) een nieuwe directeur gevonden. Van Bergem volgt Paul Malschaert (45) op die de stichting verlaat om een e-business -bedrijf te starten dat bemiddelt in opdrachten tussen werkgevers en werknemers met beperkingen door ziekte.

Paul Malschaert was als mede initiatiefnemer vanaf het eerste begin in 1996 betrokken bij Sterrekind. Sedert 1999 vervulde hij de full-time functie van directeur. Zijn opvolger René van Bergem maakt als doorgewinterde ICT-manager een overstap naar de fascinerende wereld van Sterrekind. Na het voltooien van zijn studie elektronica en computertechniek vervulde Van Bergem 17 jaar lang marketing- en commerciële functies bij verscheidene ICT-leveranciers. De laatste jaren was hij werkzaam bij Cisco Systems achtereenvolgens als manager European Business Development, directeur van de Enterprise divisie en General Manager van de Nederlandse vestiging van Cisco Systems.

Prof. Dr. Hans Büller, Bestuursvoorzitter van de Stichting Sterrekind: "Wij zijn verheugd dat mensen als Paul Malschaert en René van Bergem zich aan Sterrekind willen binden. Paul Malschaert heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de doelstellingen van Sterrekind door in korte tijd al meer dan 10 zorginstellingen aan te sluiten op het netwerk van Sterrekind. Het is nu aan René om deze solide basis door te ontwikkelen tot een interactieve community voor (chronisch) zieke kinderen, ongeacht waar ze zich bevinden, en hiermee een unieke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven van deze kinderen.

Over Stichting Sterrekind
Stichting Sterrekind is een onafhankelijke stichting die wordt gesteund door een aantal vooraanstaande kinderartsen en bedrijven. Door het bieden van communicatiemogelijkheden (e-mail, chatten en videoconference), alsmede onderwijs en spel willen zij door middel van moderne computer- en communicatie- technologie een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven van zieke kinderen in zorginstellingen. Stichting Sterrekind wil zoveel mogelijk kinderen aansluiten op haar netwerk.

Voor meer informatie zie: www.sterrekind.nl of bel Stichting Sterrekind: tel. 020 4701096 e-mailen kan natuurlijk ook: (rene.van.bergem@sterrekind.nl)

Een foto van René van Bergem is digitaal op te vragen bij ons PR bureau MCS, Perlita Fränkel: tel 023-5628208 of per e-mail (perlitaf@monogram.nl)

Bankrekening: 450093999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie