Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord, Venlo: doorrijden na ongeval

Datum nieuwsfeit: 10-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 10-05-2001 Mediaberichten 10 mei / 17.00 uur (laatste berichten)

ROERMOND: Bromfietser rijdt door na ongeval met gewonde

ROERMOND Een nog onbekende bromfietser heeft naar nu eerst bekend is geworden dinsdagmiddag rond half vijf een ongeval veroorzaakt en is daarna doorgereden zonder zich bekend te maken. Bij het ongeval raakte een 42-jarige fietster uit Roermond gewond: zij liep een lichte hersenschudding en diverse kneuzingen op en twee tanden braken af . Ook haar bril raakte beschadigd.

Het ongeval gebeurde toen de vrouw op haar de kruising van de Koninginnelaan met de Prins Bernhardstraat wilde oversteken. Het verkeerslicht was voor haar groen. Op dat moment werd zij van links aangereden door een bromfietser op een geel-blauwe bromfiets. Door de klap raakte de vrouw bewusteloos en werd door omstanders uiteindelijk overeind geholpen. De bromfietser reed na het ongeval door. De politie is nu op zoek naar getuigen.

BAARLO: 196 bekeuringen op Napoleonsbaan

BAARLO - Bij een snelheidscontrole in het project Samen Minder heeft de politie donderdag tussen 11.30 en 13.30 uur op de Napoleonsbaan in Baarlo 196 van de 2.003 passerende weggebruikers bekeurd omdat ze harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/u.

VENRAY: Geen nader onderzoek naar brandoorzaak

VENRAY De politie stelt geen verder technisch onderzoek in naar de oorzaak van de brand in een flat aan de Haammakersstraat. Bij die brand ontstond donderdag rond het middaguur zware schade aan de flat en liepen ook aangrenzende panden rook- en waterschade op. Omdat de politie geen enkele aanleiding heeft om te veronderstellen dat er sprake is van een misdrijf, wordt verder afgezien van een technisch onderzoek. Brandweer en politie vermoeden dat de brand is ontstaan in een electrisch apparaat in de woonkamer; gezien de zware schade is dit echter niet meer na te gaan.

St. ODILIëNBERG: Dode bij verkeersongeval

ST. ODILIëNBERG Bij een verkeersongeval op de Provincialeweg is donderdagmiddag kort voor half vier een 56-jarige automobilist uit Roermond om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde toen de man vermoedelijk onwel werd achter het stuur en vervolgens de controle over zijn auto verloor. Nadat hij enkele tientallen meters door de rechter berm was gereden botste hij frontaal tegen een boom. Daarbij werd hij op slag gedood.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie