Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen: Fietsenverkoop

Datum nieuwsfeit: 10-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Diverse 4-05-2001
Persberichten Regiopolitie Groningen (vrijdagmiddageditie) Vrijdag 4 mei 2001

Editie vrijdagmiddag

Delfzijl: fietsenverkoop politie
De politie in Delfzijl verkoopt op donderdag 10 mei ongeveer 100 fietsen die de afgelopen maanden door de politie onbeheerd zijn aangetroffen of die aangebracht zijn als gevonden voorwerp. De verkoop vindt plaats in het politiebureau in Delfzijl en begint om 19.00 uur. Diegenen die aangifte hebben gedaan van diefstal van hun fiets hebben voorrang bij de aanschaf van een gevonden fiets. Zij moeten wel in het bezit zijn van een aankoopcertificaat dat bij het doen van aangifte is verstrekt. Voor mensen die hun fiets zijn kwijt geraakt bestaat de mogelijk om op woensdag 9 mei tussen 19.00 en 20.00 uur de fietsen te bekijken om na te gaan of hun verdwenen fiets wellicht tussen de te verkopen fiets staat. Voor nadere informatie over de verkoop kan contact worden opgenomen met de politie in Delfzijl, te bereiken via het telefoonnummer 0900 8844.

Winschoten: voetganger gewond
Een 48-jarige voetganger uit Winschoten is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Nassaustraat in zijn woonplaats. De man stak plotseling de rijbaan over en werd aangereden door een auto bestuurd door een 52-jarige man uit Eindhoven. Het slachtoffer, die merkbaar onder invloed van alcohol verkeerde, kwam te vallen. Hij liep daarbij hoofdletsel op en is naar een ziekenhuis gebracht.

Winschoten: man overlijdt in politiebureau
In het politiebureau in Winschoten is vrijdagmiddag een 80-jarige man uit Winschoten overleden. De man kwam het politiebureau binnen met de mededeling dat hij met zijn auto een paaltje omver had gereden. Hij meldde tevens dat hij zich niet lekker voelde en vroeg om een suikerklontje vanwege zijn suikerziekte. Nadat hij die had gekregen wilde de man graag de schade regelen die hij had veroorzaakt. Een politieagent wilde daarvoor de gegevens van de man noteren. In een kantoorruimte in het bureau werd de man echter opnieuw onwel en viel op de grond. Ondanks een reanimatiepoging van ambulancepersoneel overleed de man korte tijd later. Een arts constateerde een hartaanval.

Hoogezand: man aangehouden
In de Hoofdstraat in Hoogezand heeft de politie vrijdagmiddag een 24-jarige man uit Somalië aangehouden. De man die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft reed in een auto die bij controle door de politie niet APK-gekeurd bleek te zijn. Ook bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij was daarnaast niet in het bezit van identiteits- of verblijfsdocumenten. Bij onderzoek door de politie werd bij de man een creditcard aangetroffen die bij navraag gestolen bleek te zijn in Alphen aan de Rijn. Ook bleek dat met de gestolen creditcard, die wel geblokkeerd was, door het hele land betalingen waren gedaan. De man is ingesloten voor nader onderzoek en verhoor.

Groningen: fietsster gewond bij ongeval
Bij een verkeersongeval op de Radesingel in Groningen is vrijdagmorgen een 21-jarige vrouw uit Groningen gewond geraakt. De vrouw reed op haar fiets in verboden richting over de Radesingel van de richting Winschoterkade. Op de kruising met de Trompstraat sloeg ze linksaf en liet daarbij een tegemoetkomende bestelauto, bestuurd door een 37-jarige man uit Ansen niet voorgaan. De vrouw werd door het bestelbusje aangereden en kwam te vallen. Ze liep hoofdletsel op en is naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling. Daar bleken de verwondingen mee te vallen.

Inlichtingen: afdeling Communicatie, 0900 - 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie