Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MSN.NL: live webcast concert Krezip in Paradiso Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 10-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT -

Schiphol-Rijk, 9 mei 2001

concert krezip LIVE uitzending bij MSN.NL
Live webcast concert Krezip in Paradiso Amsterdam

Op donderdag 10 mei aanstaande verzorgt MSN.NL een exclusieve live uitzending van het concert van Krezip dat in Paradiso in Amsterdam plaatsvindt. Met deze webcast biedt MSN haar bezoekers die niet een kaartje voor het uitverkochte concert hebben kunnen bemachtigen, de kans om het concert 'real time' te volgen. Het Krezip concert is vanaf 21:00 uur online bij www.msn.nl/msnlive/krezip. MSN organiseert de webcast in samenwerking met online concertzender Fabchannel.Com en Warnermusic. De webcast van het Krezip-concert maakt onderdeel uit van MSN's entertainmentprogramma van live en exclusieve webchat en -cast activiteiten dat zij voor haar bezoekers organiseert.

Krezip-special bij MSN Live!
MSN verzorgde eerder de live webcasting van optredens van Madonna, Paul McCartney, A*Teens en Elton John. Naast deze internationale optredens, organiseert MSN nu ook de online uitzending van concerten van Nederlandse sterren, zoals Krezip. Op donderdag 10 mei vanaf 21:00 uur is het concert van Krezip live te volgen bij MSN Live! via www.msn.nl/msnlive/krezip. Na donderdag kunnen bezoekers onderdelen van dit concert terugzien 'on demand'. Nu al zijn beelden opvraagbaar van het voormalig concert van Krezip in Tivoli (Utrecht). Verder biedt MSN achtergrondinformatie over de band, een prijsvraag waarbij 10 toegangskaarten voor het Krezip-concert te winnen zijn en vanaf vrijdag kunnen bezoekers in aanmerking komen voor 10 exclusieve Krezip-pakketten.

Over Krezip
Sinds haar oprichting in 1997 heeft Krezip een aantal successen behaald. Krezip was onder meer winnaar van twee plaatselijke talentenjachten in 1998, diverse awards in 2000, een Edison én De Zilveren Harp en twee TMF Awards (Beste Album 'Nothing Less' en Beste Single 'I Would Stay') in 2001. Daarnaast gaf de band optredens op diverse festivals waaronder Noorderslag (1999 en 2000), Lowlands (1999) en Pinkpop (2000 en 2001). Zij kreeg lovende kritieken in de pers en werd omarmd door Radio 3 FM.


Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie