Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grontmij & NBWO richten nieuwe taxatieservice op

Datum nieuwsfeit: 11-05-2001
Bron: Grontmij NV
Zoek soortgelijke berichten
Grontmij NVPERSBERICHT

Datum: 11-05-2001

Grontmij & NBWO richten nieuwe taxatieservice op

Grontmij heeft samen met het Nederlands Bureau Waardebepaling Onroerende Zaken (NWBO) een nieuwe taxatieservice voor woningen opgericht. Het bedrijf, Nederlands Bureau Taxaties Onroerende Zaken (NBTO), combineert zichttaxaties door ervaren taxateurs met een geautomatiseerde, digitale waardebepaling. Individueel en portefeuillegericht. Daarmee is een snelle, nauwkeurige en objectieve waardebepaling in zeer korte tijd mogelijk. Het volledige taxatierapport wordt binnen vijf dagen aan de opdrachtgever geleverd. Voor de consument levert deze modelmatige taxatie aanmerkelijke besparingen op. NBTO verstrekt deze nieuwe vorm van dienstverlening aan banken, hypotheekadviseurs, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie