Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dentiva.com genomineerd voor adverteerdersprijs 2000

Datum nieuwsfeit: 11-05-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Dentiva.com genomineerd voor adverteerdersprijs 2000

AMSTERDAM, 11-05-2001 -- Steeds meer tandartsen zien internet als verlengstuk praktijk Amsterdam, 11 mei 2001 -- Dentiva.com is genomineerd voor de SAN-Accent in de categorie business-2-business. Uniek, omdat een nominatie in de zogeheten Dentale branche niet eerder voorkomt in de historie van de Accenten. Madeleine Bosch, marketing manager dentiva.com: "We zijn bijzonder blij dat onze introductiecampagne genomineerd is. We hechten veel waarde aan de nominatie, omdat het vakgenoten zijn die het oordeel vellen."

De SAN Accenten worden jaarlijks uitgereikt aan de adverteerder die de meest onderscheidende, originele en opvallende campagne heeft gevoerd. Bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie