Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht Lekstroom: schop tegen bromfiets

Datum nieuwsfeit: 11-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 10.05 uur
Automobilist vernielt bromfiets

NIEUWEGEIN - Op donderdagmiddag 10 mei omstreeks half vijf reed een 23-jarige bromfietser uit Nieuwegein op de Acaciastraat in de richting van de Henri Dunantlaan.

Op de kruising Meidoornstraat/Acaciastraat kwam er een personenauto van rechts. De Nieuwegeiner remde af en wilde de personenauto voorrang verlenen. Tegelijkertijd remde ook de personenauto af. Voor de bromfietsbestuurder ontstond er onduidelijkheid. Kennelijk in de veronderstelling dat hij voor mocht gaan, reed hij door in de richting van de Esdoornstraat.

Daar werd hij vervolgens klem gereden door de auto. De bestuurder, waarvan de identiteit nog onbekend is, stapte uit de auto en liep kwaad naar de Nieuwegeiner toe en schopte tegen de bromfiets aan. Vervolgens reed de man weer weg in de richting van de Berkstraat. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Verkeersongeval letsel

NIEUWEGEIN Op donderdagmiddag 10 mei omstreeks kwart voor vijf werd de politie naar de kruising Zonnebloemstraat/Reigersbek gestuurd in verband met een ongeval letsel.

Een 17-jarige bromfietser uit Nieuwegein nam de binnenbocht doordat hij vermoedelijk afgeleid werd door een groep vrienden. Hij zag een naderende auto over het hoofd en raakte de auto op het midden van de rijbaan van de Zonnebloemstraat. Hij belandde op de motorkap van de auto en liep verwondingen aan zijn hoofd op. De auto liep forse schade op en de bromfiets raakte zwaar beschadigd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie