Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursus Exportmarketing van de Nuffic slaat aan

Datum nieuwsfeit: 11-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nuffic

Cursus Exportmarketing slaat aan In samenwerking met de Federatie voor Nederlandse Export (Fenedex) en de bureaus Baumann Management en Marketing Planning Centre Nederland organiseerde de Nuffic voor het eerst de cursus Exportmarketing Hoger Onderwijs. Tijdens deze driedaagse cursus bleek dat het op de markt zetten van een nieuw type auto eigenlijk niet zoveel verschilt van het aanbieden van internationale opleidingen aan buitenlandse studenten.

De praktijk wijst uit dat de marktbewerking van Nederlandse onderwijsinstellingen vaak nog teveel van het aanbod uitgaat en niet vraaggericht is. In de cursus werd dan ook benadrukt dat kennis van de markt en de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie