Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Expositie natuurfotografie in Artis

Datum nieuwsfeit: 11-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Artis

Amsterdam, 11 mei 2001

Persbericht

Expositie natuurfotografie in Artis

De landelijke groep natuurfotografen CameraNatura exposeert in de maanden mei en juni 2001 in Artis. De groep wil de natuur op een creatieve manier in beeld brengen om zo de boodschap mee te geven dat de mens er zuinig op moet zijn.

De fotos kunnen gemaakt zijn in verre landen, maar ook in eigen land of zelfs in de achtertuin.

Enerzijds springen de fotos van dieren in het oog: de wolf in de sneeuw, 2 kraanvogels, 3 slakken, 4 hazen, . Anderzijds weten ook de fotos van verstilde landschappen, zoals Winter in IJsland, Herfst op Texel en Onweer boven zee, de aandacht te vangen. En in deze expositie zijn de 3 close-ups van de grijze oehoe in Artis natuurlijk zeer op hun plaats.

De expositie is dagelijks te bezoeken in de Robbenzaal van Artis. Artis is 7 dagen per week geopend van 09.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt f 28,50 voor volwassenen, f 20,- voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en f 26,- voor 65-plussers.Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Ramona Pauwels, afdeling Communicatie. Tel. 020-5233534 of (pr@artis.nl)reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie