Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brandveiligheidsinspectie gemeentehuis Zwijndrecht voltooid

Datum nieuwsfeit: 11-05-2001
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Inspectie brandveiligheid
gemeentehuis uitgevoerd

Al enige tijd staat veiligheid hoog op de agenda. Ook in Zwijndrecht. In dat kader zijn en worden alle gemeentelijke eigendommen aan (brand)inspecties onderworpen. Zo ook het gemeentehuis, de dagelijkse werkplek van onze ambtenaren. Uit een onlangs door de brandweer gehouden inspectie is gebleken, dat het brandveiligheidsniveau van het gemeentehuis onvoldoende is. Drie knelpunten zijn daarbij geconstateerd: er is onvoldoende compartimentering, er zijn onvoldoende vluchtmogelijkheden en de installatie-technische voorzieningen zijn ontoereikend.

Het gemeentehuis bestaat uit drie verschillende bouwdelen. Het oude raadhuis dateert uit de dertiger jaren (bouwdeel A), een eerste ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie