Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgische meidengroep K3 in de Efteling

Datum nieuwsfeit: 12-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 04 MEI 2001

Drie concerten in kader promotietour nieuwe CD
Belgische meidengroep K3 komt in de Efteling

De populaire meidengroep K3 verzorgt op zaterdag 12 mei, dinsdag 19 juni en zondag 22 juli optredens in attractiepark de Efteling. De optredens maken deel uit van de promotietour van het Vlaamse trio rond de lancering van hun tweede cd 'Alle Kleuren' in Nederland.

Het eerste optreden, op zaterdag 12 mei, vindt plaats om 13.30 uur in de kiosk bij restaurant het Witte Paard in het Marerijk. De show duurt circa een half uur.

K3, dat wordt gevormd door Karen, Kristel en Kathleen, haalde sinds de oprichting van de groep in maart 1999 al diverse malen de Belgische en Nederlandse hitparades met singles als Heyah Mama, Yéke Yéke , Op Elkaar en Alle Kleuren. Met hun debuut-cd Parels behaalde het trio in de zomer van 1999 ondermeer de tweede plaats in de Belgische Ultratop. Deze zomer lanceert K3 in Nederland de tweede cd, Alle Kleuren.

De Efteling biedt haar gasten dit seizoen volop entertainment. Onder het jaarthema ´Sterren stralen in de Efteling´ zijn er overal in het park bijzondere voorstellingen, optredens en acts. Daarnaast presenteert de Efteling dagelijks twee grote shows. De nieuwe ijsshow ´Efteling on Ice´ met Efteling-tovernar Pardoes, is een geduchte concurrent van de bekroonde Efteling Sprookjesshow.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie