Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.00 uur

Datum nieuwsfeit: 12-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 10.00 uur
Gordelcontrole zonder bekeuringen

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Een gordelcontrole in de Molenstraat leverde vrijdagmiddag geen bekeuringen op. De politie controleerde twintig voertuigen en alle inzittenden hadden, zoals het hoort, keurig de gordel om.

Winkeldief aangehouden
SOEST Personeel van een supermarkt aan de Parallelweg heeft vrijdagmiddag omstreeks drie uur een 18-jarige man uit Soest aangehouden die had geprobeerd snoepgoed te stelen. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Vuurtje stoken verboden
SOEST Het stoken van vuurtjes in bos- en heigebieden is verboden. Juist met het warme weer van de laatste dagen is aansteken van kampvuren en dergelijke extra gevaarlijk in verband met bosbrandgevaar. In de duinen bij de Foekenlaan trof de politie vrijdagavond omstreeks half twaalf een groep jongeren aan die bezig was een kampvuur aan te leggen. Na het noteren van de namen van de jongelui, is de groep door de politie weggestuurd.

Inbraakalarm blijkt brand

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Vrijdagavond omstreeks twaalf uur kreeg de politie de melding van een inbraakalarm bij een bedrijf aan de Haringweg. Ter plaatse bleek er veel rook uit het pand te komen waarna door de politie de brandweer werd gewaarschuwd. Omdat in de directe omgeving van het bedrijf gevaarlijke stoffen liggen opgeslagen, werd groot alarm gegeven. Omstreeks twee uur s nachts werd het sein brand meester gegeven. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan. De vermoedelijke oorzaak is kortsluiting.

Aanhoudingen na vechtpartij

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Zaterdagmorgen vroeg rond half twee heeft de politie op de Molenstraat een 19-jarige man uit Engeland en een 25-jarige man uit Bunschoten aangehouden die betrokken waren bij een vechtpartij, waarvan de oorzaak onbekend is, op het Spuiplein tussen twee groepen. De verdachten gedroegen zich dermate recalcitrant dat ze voor verhoor zijn overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie