Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 12.00 uur

Datum nieuwsfeit: 12-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 12.00 uur
Verkeerscontrole:106 bekeuringen

MAARSSEN Vrijdagavond heeft het wijkteam Maarssen een verkeerscontrole gehouden op diverse plaatsen in Maarssen (Gageldijk, Ruimteweg, Verbindingsweg, Straatweg). In totaal zijn 106 bekeuringen uitgeschreven. Er werden 221 blaastesten uitgevoerd. Van de bekeuringen waren er 71 voor het niet dragen van de autogordel, vijf voor het rijden onder invloed en achttien voor het niet kunnen laten zien van het rijbewijs. De overige processen verbaal waren overwegend voor technische mankementen.

Zinloos geweld

MAARSSEN Vrijdagavond rond half acht stond een 17-jarige jongen met wat vrienden te praten op de fietsbrug tussen Duivenkamp en Pauwenkamp. Op een gegeven moment kwam er een man op een fiets aanrijden die schreeuwde dat de jongelui in de weg stonden. Langsfietsend stompte hij de jongen drie keer hard in het gezicht en duwde hem vervolgens om. Daarop reed hij snel weg. De politie doet onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie