Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegens mkz gesloten Wythmenerplas bij Zwolle weer geopend

Datum nieuwsfeit: 12-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwolle
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwolle

Wythmenerplas weer geopend Datum uitgave: 11-05-2001 In verband met de uitbraak van mond- en klauwzeer heeft de gemeente Zwolle half april besloten de Wythmenerplas te sluiten. Vanaf vandaag kan de Wythmenerplas echter weer bezocht worden

Onderwerp :Sport en recreatie

Vanaf vrijdag 11 mei 2001 is de Wythmenerplas weer geopend. In verband met de uitbraak van mond- en klauwzeer heeft de gemeente Zwolle half april besloten de Wythmenerplas te sluiten. Vanaf vandaag kan de Wythmenerplas echter weer bezocht worden. De gemeente Zwolle kent twee recreatieplassen, te weten de Agnietenplas en de Wythmenerplas. Bij beide plassen is het mogelijk recreatief te zwemmen, zonnen en surfen in een semi-natuurlijke omgeving bij de stad. De Wythmenerplas is gelegen aan de doorgaande weg Zwolle-Raalte. Ter hoogte van het industrieterrein Marslanden is de afslag Wythmenerplas te vinden.

Bron: Afdeling Communicatie Datum van 11-05-2001 tot 17-05-2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie