Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vogeltjeswei Zuidoost A'dam krijgt politiekeurmerk

Datum nieuwsfeit: 12-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Vogeltjeswei Zuidoost veiligste wijk in Amsterdam

Vogeltjeswei in Zuidoost krijgt als eerste wijk van Amsterdam het Politiekeurmerk 'Veilige Wijk'. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 12 mei a.s. zal Hoofdcommissaris Jelle Kuiper het bijbehorende certificaat uitreiken aan stadsdeelvoorzitter Hannah Belliot, Patrimoniumdirecteur Hubert Möllenkamp en de bewoners van de Vogeltjeswei.

Feestelijk ontbijt
Alle bewoners van Vogeltjeswei hebben een uitnodiging gekregen voor een gezamenlijk ontbijt dat op 12 mei, voorafgaand aan het officiële programma, zal plaatsvinden. Stadsdeelvoorzitter Hannah Belliot zal vervolgens de Fakkel van de Vernieuwing overdragen. Na de uitreiking van het Keurmerkcertificaat door Hoofdcommissaris Jelle ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie