Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Heerenveense omroep stichting dreigt subsidie te verliezen

Datum nieuwsfeit: 12-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

DREIGENDE LIQUIDATIE VAN HEERENVEENSE OMROEP STICHTING.

ZATERDAGMORGEN 12 MEI A.S. KOMT DE HEERENVEENSE KPN-EREDEVISIE SCHEIDSRECHTER HERMAN VAN DIJK SYMBOLISCH EEN GELE KAART UITREIKEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE HEERENVEEN.

PLAATS EN TIJD VAN DIT GEBEUREN ZAL ZIJN: VÓÓR HET PAND VAN DE H.O.S., DRACHT 140 TE HEERENVEEN PRECIES OM 11.58 UUR (TWEE MINUTEN VOOR TWAALF).

DE REDEN OM DEZE GELE KAART UIT TE REIKEN IS, DAT HET COLLEGE EEN PREADVIES AAN DE GEMEENTERAAD HEEFT GESTUURD OM DE H.O.S. GEEN ENKELE SUBSIDIE TE VERLENEN.

MOTIVERING VAN HET COLLEGE IS, DAT INTERNET VOOR DE BURGER VOLDOENDE INFORMATIE KAN VERSTREKKEN OVER GEBEURTENISSEN IN HEERENVEEN EN DAT OMROP FRYSLAN VOLDOENDE AANDACHT SCHENKT AAN DE LOKALE ACTIVITEITEN IN DE GEMEENTE HEERENVEEN.

TUSSEN 13.00 EN 14.00 UUR WORDT DE WEERMAN PIET PAULUSMA (VOORMALIG MEDEWERKER BIJ DE HEERENVEENSE OMROEP STICHTING) GEÏNTERVIEWD EN HIJ VOORSPELT DONDER EN BLIKSEM TIJDENS DE VERGADERING VAN DE COMMISSIE WOS OP WOENSDAG 16 MEI A.S. VANAF 19.30 UUR.

DE HEERENVEENSE OMROEP STICHTING ZAL ZATERDAGMIDDAG OOK VERSLAG DOEN VAN DE SLOTBIJEENKOMST IN CRACKSTATE OVER DE TOEKOMSTVISIE VAN HEERENVEEN.

VERDER ZULLEN VANAF 10.00 UUR VERSLAGGEVERS VAN DE H.O.S. IN HET CENTRUM VAN HEERENVEEN AANWEZIG ZIJN OM INTERVIEWS VAN HET WINKELEND PUBLIEK OP TE NEMEN EN UIT TE ZENDEN.

DE FRACTIES IN DE TWEEDE KAMER, HET COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA EN DE VERENIGING VAN NEDERLANDSE GEMEENTEN (WAAR OOK DE GEMEENTE HEERENVEEN DEEL VAN UITMAAKT), IS ECHTER VAN MENING DAT LOKALE OMROEPEN WEL DEGELIJK EEN TOEGEVOEGDE WAARDE HEBBEN EN DAT DE GEMEENTEN MOREEL VERPLICHT ZIJN DE LOKALE OMROEP INSTAND TE HOUDEN.

GEEF H.O.S.-RADIO EEN KANS, VIA DE KABEL TE BESLUISTEREN OP 96.10 EN IN DE ETHER OP 107.7.

PROGRAMMA-INFORMATIE KUNT U KRIJGEN BIJ DE H.O.S. TELEFOON: 0513-628888, FAX: 0513-625588 EN E-MAIL: info@hos-radio.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie