Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoektocht 'Oma en de beestenbende' in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 13-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zoek de schat in Utrechts Museumkwartier op zondag 13 mei: OMA EN DE BEESTENBENDE
Oma en de beestenbende is een spannende zoektocht in de Utrechtse binnenstad en Museum Catharijneconvent in het kader van het project "Zoek de schat" van het Utrechts Bureau voor Toerisme. Tijdens de wandeling onder leiding van een gids, hoor je rare, lieve en spannende verhalen over dieren én over oma! Je ziet en hoort duivels en draken, slangen en demonen, een grijze gans en een witte zwaan. En misschien wel een eenhoorn...die je nooit ziet! Je hoort een bloederig verhaal over een afgehakt been en hoe het als een wonder weer geplakt werd. En natuurlijk zie je oma! Wanneer nog meer: Zondag 1 juli, 9 september, 30 september; woensdag 16 mei, 13 juni, 4 juli, 12 september, 3 oktober en zaterdag 9 juni; ook op afspraak Hoe laat: Om 14.00 uur in de Pandhof naast de Domkerk, einde rond 16.00 uur (incl. pauze )
Let op: Kinderen onder begeleiding (Maximaal twee kinderen per begeleider)

Prijs: f 15,- voor volwassenen en f 7,50 voor kinderen, inclusief een documentatiepakket.
Exclusief toegang Museum Catharijneconvent. Indien de groep uit minimaal 10 personen bestaat geldt groepskorting op de museumtoegang van f 11,- pp voor volwassenen.
Toegang Museum Catharijneconvent: volwassenen, f 13,-/6 euro; kinderen tot 5 jr gratis; 6 t/m 17 jr.en CJP, f 6,50; 65+ U -pas ,-; NS en rabopas 50% korting; MJK gratis, gezinskaart 2 volwassenen en max. 4 kinderen fl 33.- Informatie en aanmelding: tel. (030) 288 32 61; (info@oculare.nl); www.oculare.nl
De brochure 'Zoek de schat in Utrecht Museumkwartier is verkrijgbaar bij RonDom en de VVV bureau's in Nederland. Informatie over de overige activiteiten en over de brochure bij: RonDom, bezoekerscentrum voor Cultuurhistorie 030-2333036

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie