Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'De week van het werk' op Radio 538

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

<<...OLE_Obj...>>

'De week van het werk' op Radio 538
Edwin Evers pakt uit voor het hele bedrijf

Hilversum, 14 mei 2001 - Vanaf vanochtend geeft Edwin Evers in zijn programma 'Evers staat op' deze week opvallende prijzen weg voor het gehele bedrijf onder de noemer 'De week van het werk'. Het enige dat de luisteraar hoeft te doen om deze prijzen te winnen, is bellen zodra er een plaat met 'werk' in de titel te horen is op Radio 538. De snelste beller wint prijzen voor het hele bedrijf.

De prijzen die weggegeven worden zijn onder andere: een Radio 538 Drive in Show met Edwin Evers en Rick Romijn, een butler op de zaak voor een luxe ontbijt, bungyjumpen met het hele bedrijf en een volledig verzorgde reis naar de Algarve in Portugal. Voor de meeste prijzen geldt een maximum van de winnaar met 24 collega's. Dus de prijzen gelden voor het hele bedrijf, voor alle collega's of de hele afdeling.

Evers staat op is iedere werkdag van 6.00 tot 10.00 uur te beluisteren op Radio 538.

Edwin Evers over de actie: "We staan tegenwoordig een uurtje langer op, dus tot 10 uur. We zijn nu dus ook op de werkvloer te beluisteren. Om het luisteren op de werkvloer te stimuleren doen we deze opvallende actie dan ook. Wat is er immers sympathieker dan prijzen winnen voor het hele bedrijf?"

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie