Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmaking omwisselverhouding Magnus Holding

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Bron: Magnus Holding NV
Zoek soortgelijke berichten
Magnus Holding NV

PERSBERICHT

Bekendmaking omwisselverhouding Magnus Holding

Naarden, 14 mei 2001. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 25 april 2001 is het voorstel voor winstbestemming over 2000 aangenomen. Dit houdt in dat een dividend zal worden uitgekeerd van 0,03 euro per aandeel van nominaal 0,12 euro. Het dividend zal geheel in aandelen worden uitgekeerd. Het aantal dividendrechten in Magnus Holding N.V. dat recht geeft op één gewoon aandeel van nominaal 0,12 euro is vastgesteld op 117. Dit is gebaseerd op de gemiddelde koers van 11mei 2001 (3,50 euro). Levering van aandelen uit hoofde van omwisseling van dividendrechten zal vanaf 16 mei 2001 geschieden.

Magnus
Magnus assisteert ondernemingen in de industrie- en handelssector bij het verbeteren van de bedrijfsprestaties met behulp van IT-oplossingen. Hierbij gaat het om versterking van de positie van ondernemingen in hun waardeketen, creatie van nieuwe afzetmogelijkheden voor producten en diensten, verhoging van de klanttevredenheid en verbetering van bedrijfsprocessen. Naast het hoofdkantoor in Naarden heeft Magnus vestigingen in Atlanta, Bangkok, Brussel, Jakarta, Kuala Lumpur, Manilla en Singapore. Magnus telt ruim 500 medewerkers. Het bedrijf werd in 1990 opgericht en heeft sinds 1998 een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Voor meer informatie: www.magnus.com.

Voor meer informatie:
Magnus Holding N.V., Caroline Jooren. Telefoon: (035) 699 60 60, e-mail: (c.jooren@magnus.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie