Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe sniffer voice verbetert kwaliteit stemtransmissie

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

NIEUWE SNIFFER VOICE VERBETERT KWALITEIT STEMTRANSMISSIE VIA HET INTERNET

Nieuwe Sniffer Voice helpt storing, dataverlies en fraude van stemtransmissie via het internet elimineren
Service Providers en klanten verhogen hun investeringen in Voice Over IP Netwerken

Amsterdam/Brussel, mei '01 - Sniffer Technologies, een business unit van Network Associates (Nasdaq: NETA) lanceert Sniffer Voice, zijn netwerkbeheeroplossing voor het beheren en convergeren van verschillende soorten gegevens waaronder voice- en traditionele gegevens zoals e-mail, internet en databaseverkeer. Sniffer Voice helpt dankzij zijn expertise op het gebied van diagnostiek en probleemoplossingen traditionele en nieuwe bedrijven hun Voice over IP (VoIP) netwerkinvesteringen veilig stellen door het in beeld brengen, identificeren en oplossen van bedrijfskritische problemen die zich voordoen wanneer voicegegevens langs het internet worden getransporteerd (bijvoorbeeld jitter, dataverlies, intrusie/fraudedetectie). Sniffer Voice stelt CIOs, mulitinationals, service providers en besluitvormers in het algemeen in staat de kwaliteit en de waarde van hun VoIP-netwerken te optimaliseren en te beveiligen. Bovendien dalen de beheerskosten voor het netwerk en verhoogt de kwaliteit van de service.

"Als één van de marktleiders op het gebied van telecommunicatie en VoIP-oplossingen hadden we behoefte aan een oplossing die onze interne VoIP ondersteunt en de ontwikkeling van onze nieuwe switchproducten verbetert," aldus Leonce Pflieger, VoIP-manager bij Alcatel. "Door de implementatie van Sniffer Voice kunnen we snel de initiële problemen identificeren en succesvol verder gaan met de implementatie waardoor we op relatief korte tijd veel geld kunnen besparen."

Volgens studies van International Data Corporation zal de markt van het voicenetwerk management groeien van $53.4 miljoen in 2000 naar $753 miljoen in 2004. Naarmate het voice-, data- en videoverkeer via netwerken stijgt als gevolg van de aanzienlijke economische en technologische implicaties, zal het voor bedrijven met geconvergeerde netwerken steeds belangrijker worden om hun systemen te beveiligen. Sniffer Voice helpt IT professionals real-time netwerkverkeer in kaart te brengen en staat in voor de kwaliteit, beveiliging en consistentie die cruciaal zijn voor de goede werking van een netwerk en de productiviteit voor bedrijven en service providers.

"Convergentie wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven, net als service provider netwerken," aldus Bill Hills, senior analyst bij de Aberdeen Group. "Met data en voice op hetzelfde netwerk, moeten de kwaliteit en de veiligheid van VoIP-communicatie verzekerd worden. Sniffer Technologies verstrekt betrouwbare netwerkbeheeroplossingen van hoge kwaliteit voor bedrijfskritische VoIP-communicatie."

Sniffer Voice verbetert de reeds bekroonde Sniffer Portable en Sniffer Distributed platformen. Sniffer Voice zorgt voor automatische en post capture expert netwerkanalyse voor geconvergeerde netwerken om problemen met het netwerk, jitter, dataverlies, gespreksduur en setup time te helpen identificeren en op te lossen. De Sniffer Voice oplossing biedt ondersteuning voor de belangrijkste voicenetwerk decoderingen (i.e. H323, SIP, SCCP) en meer dan 450 non-voice protocols over geconvergeerde netwerken.

"Sniffer Voice geeft klanten veel voldoening en vertrouwen", aldus Tina Stewart, vice president of product marketing, Sniffer Technologies. "Niet alleen verhoogt het de uptime voor netwerken van bedrijven en service providers, maar het verbetert ook de partnerservice en portfolios, zodat ze een competitief voordeel behouden en succesvol zijn op de VoIP-markt."

Over Sniffer Technologies
Sniffer Technologies, behorend tot het Network Associates-concern, is een toonaangevend leverancier van netwerk- en applicatiebeheer-oplossingen, bedoeld om de continuïteit van e-business te garanderen. De Sniffer Total Network Visibility (TNV) software-suite ondersteunt de meeste bij bedrijven gebruikte netwerktopologieën en is een geïntegreerde oplossing, die service providers en andere ondernemingen in staat stelt hun netwerken en applicaties tegen een gunstige prijs met maximale prestaties in bedrijf te houden. Waar het aankomt op de meest betrouwbare oplossingen voor controle, probleemoplossing, rapportage en proactief netwerkbeheer, voldoet de Sniffer TNV-software aan de hoogste eisen voor 7 x 24 uur beschikbaarheid van elektronisch zakendoen, web sites, Internet-applicaties, en geconvergeerde spraak-, video- en datacommunicatie over breedbandige media, zoals high-speed geschakelde optische netwerken. Meer informatie is te vinden op www.sniffer.com.

Over NAI
Network Associates Inc., met hoofdkwartier in Santa Clara, Calif., is een toonaangevende leverancier van beveilings- en beschikbaarheidsoplossingen voor e-business. Network Associates heeft vier productgroepen: PGP Security (firewall, detectie van indringing, codering), Sniffer Technologies (netwerk- en toepassingsbeheer), Magic Solutions (op het web gebaseerde oplossingen voor service desks) en McAfee (antivirus). Voor meer informatie bereikt u Network Associates op het nummer +31 (0)20 586 6100 of op het Internet: www.nai.com .

Network Associates is in de Benelux gevestigd in:
NL: Gatwickstraat 25, 1043 GL Amsterdam
BE: Building Buro & Design, Heizel Esplanada , B 43, 1020 Brussel.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met: Suzanne van Donge
Benita Dreesen
Network Associates International BV
Creative Strategies NV
Tel.:+31 (020) 586 62.15 Tel.
+32 (02) 267 41 60
(Suzanne_van_donge@nai.com)
benita@creative-strategies.be

###

OPMERKING: Network Associates, McAfee, PGP, Sniffer, VirusScan, WebShield, NetShield, GroupShield, PrimeSupport en Magic Solutions zijn gedeponeerde handelsmerken van Network Associates en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het uitsluitende eigendom van hun respectieve eigenaars.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie