Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijzigingen in de raad van commissarissen nedgraphics

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Bron: NedGraphics Holding NV
Zoek soortgelijke berichten
NedGraphics Holding NV

PERSBERICHT
Utrecht, 14 mei 2001

WIJZIGINGEN IN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN NEDGRAPHICS

NedGraphics Holding N.V. (NedGraphics) maakt bekend dat haar Raad van Commissarissen zich per heden terugtrekt vanwege een verschil in inzicht over het te voeren beleid tussen de Raad van Commissarissen en grootaandeelhouders. Hierop heeft de voltallige Raad van Commissarissen, bestaande uit de heer R.F. Hoogstraten, de heer P. Schröder en de heer A. Reinders, besloten hun posities beschikbaar te stellen. De geplande buitengewone aandeelhoudersvergadering van 23 mei aanstaande zal worden verdaagd naar medio juni 2001. Tijdens deze buitengewone aandeelhoudersvergadering zullen nieuwe commissarissen ter benoeming worden voorgedragen. De voorgestelde benoemingen zullen uiterlijk 15 dagen voor aanvang van de buitengewone aandeelhoudersvergadering bekend worden gemaakt. Tevens zullen dan de relevante stukken ter inzage beschikbaar worden gesteld.

/ / / / / / / / / /

Profiel Nedgraphics
NedGraphics Holding N.V. is sinds 3 april 1998 genoteerd aan Euronext Amsterdam en is actief vanuit vestigingen in Nederland, Italië, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Frankrijk, België, Hong Kong, Duitsland, Zwitserland, Roemenië, Brazilië en Turkije. Het bedrijf realiseert ongeveer 70% van haar omzet buiten Nederland. In 2000 realiseerde NedGraphics een omzet van EUR 26,0 miljoen en een bedrijfsresultaat van EUR 1,5 miljoen. Geïntegreerde ICT oplossingen voor de textiel- en kledingindustrie NedGraphics is leverancier van geïntegreerde ICT oplossingen voor de textiel- en kledingindustrie, waaronder CAD/CAM-oplossingen, product data management (PDM), productie-monitoring, kleurenbeheer, weefselsimulatie, 3D presentatie en Enterprise Resource Planning (ERP) oplossingen. Geïntegreerde ICT CAD/GIS oplossingen (CAD/GIS: Computer Aided Design/Geographical Information Systems) Software en services voor de registratie, het beheer en de analyse van geo-gerelateerde verschijnselen. De software-applicaties stellen onze klanten in overheidsgerelateerde sectoren in staat kaartgegevens te digitaliseren en ze te verbinden met technische, juridische en administratieve databases. Hierdoor kunnen overheidsorganen hun infrastructuren efficiënter beheren. Sinds het einde van het jaar 2000 heeft NedGraphics haar activiteiten verder uitgebreid van lokale tot internationale overheidsgerelateerde markten, zoals bijvoorbeeld de voor de luchtvaart verantwoordelijke overheidsinstanties. NedGraphics is marktleider op het gebied van op open systemen gebaseerde CAD/GIS oplossingen voor Nederlandse gemeenten (70% marktaandeel) en CAD-systemen voor provinciale en centrale overheden in Nederland. Daarnaast levert NedGraphics oplossingen aan waterschappen, woningbouwcoöperaties, ingenieursbureaus en luchtvaartmaatschappijen.

Voor nadere informatie
NedGraphics: De heer Ab van Marion
E-mail: (avm@nedgraphics.nl)
Telefoon: 0346 - 583070

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie