Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie ir. Faas Moonen aan TU Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Promotie ir. Faas Moonen aan TU Eindhoven: Nieuwe funderingswijze voor de woningbouw

Een nieuwe funderingswijze voor woning- en laagbouw met twee voordelen: vereenvoudiging van de bouworganisatie voor traditonele bouwmethoden en minimale voorbereidingstijd voor de geïndustrialiseerde bouw. Dat is in het kort het resultaat van het promotie-onderzoek van ir. Faas Moonen van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Hij verdedigt 14 mei zijn proefontwerp 'Ontwerp van een geïndustrialiseerde funderingswijze' aan de TU/e. Hierin beschrijft Moonen het resultaat van het proefontwerp, het ontwerpproces en de praktijktoetsing van de nieuwe funderingswijze. Promotoren zijn prof.dr.ir. H.S. Rutten, hoogleraar constructief ontwerpen aan de TU/e en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie