Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwolle onderzoekt toekomstmogelijkheden sporthal WRZV

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwolle
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwolle

Gemeente en bestuur Stichting Sporthal
WRZV starten gezamenlijk onderzoek
Datum uitgave: 14-05-2001

Onderwerp :Sport en recreatie

Het bestuur van de Stichting Sporthal WRZV en de gemeente Zwolle starten gezamenlijk een onderzoek naar de toekomstmogelijkheden voor de sporthal WRZV. Aanleiding voor dit onderzoek is het feit dat het huidige stichtingsbestuur geen mogelijkheden meer ziet voor een sluitende exploitatie van de sporthal. Het bestuur stelt dan ook dat het de doelstellingen van de stichting op deze wijze niet waar kan maken.
Het bestuur van de Stichting Sporthal WRZV is met de gemeente in overleg om de belangen van zowel de werknemers als de gebruikers en de sociale functie van de sporthal te behartigen. Samen met de gemeente wil het stichtingsbestuur werken aan een oplossing voor de toekomst. Daarom is er nu een gezamenlijk onderzoek gestart. De resultaten van het onderzoek zullen nog voor de zomer bekend zijn. Tot die tijd zal de gemeente niet overgaan tot invordering van de schulden van de Stichting Sporthal WRZV.

Bron: H Gansekoele
Datum van 15-05-2001 tot 28-05-2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie