Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website met actueel reisnieuws

AT-Europe, het kompas van de Europareiziger.

Deinze, België, 14/05/2001

AT-Europe, het kompas van de Europareiziger,
de vernieuwde website met nog meer informatie.

voor Europa en het Middellandse Zeegebied.

AT-Europe is niet zomaar een opsomming van duizenden reislinks. Het is een website met actueel reisnieuws, evenementen, reistips, reislinks, landeninformatie en vooral veel informatie over reisthema's. Uniek in Vlaanderen en Nederland is het uitgebreide e-zine of nieuwsbrief, EUROZINE. Om de twee weken en gratis het actuele reisnieuws, een websitebespreking of brochurevoorstelling, evenementen, reistips en -thema's in uw mailbox.

Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid
Wellicht bent u ook reeds op zoek geweest naar reisinformatie op het internet. Zoekrobots geven u dan honderden of duizenden resultaten. Kortom een moeilijke zoektocht voor de reizende internaut. AT-Europe wil voor Europa en het Middellandse Zeegebied hiervoor een oplossing zijn.

Het doel van AT-Europe is informatieverstrekking, zowel naar de individuele reiziger als de reisprofessional. De redactie doet dit door eigen artikels of verwijzing naar andere websites, met als bedoeling de surfer op het internet complete informatie en reserveringsmogelijkheden te geven. Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij twee troeven. Zo zal u in de rubrieken landendossiers, reisbrochures en evenementen niet geconfronteerd worden met zoekrobots maar wel met interne links.

De reiziger wil vooral praktische en neutrale informatie. Daarom onze dossiers over reisverzekeringen, lastminutes en hoe een reis te reserveren. Ook onze infopagina's over je mailbox op reis, landeninformatie en nog veel meer helpen de surfer op de goede weg. Terwijl onze 'Tips' en 'In de Kijker' informatie verstrekken over attracties, websites en andere thema's. Op onze homepagina is er een wekelijks wisselende 'Tip van de Week', 'Weekendtip' en 'Website van de Week'.

Over ons ...
AT-Europe beperkt zich tot de landen binnen Europa en het Middellandse Zeegebied, doordat de hoofdredacteur meer dan 10 jaar werkzaam was in de reissector als productmanager en reisleider voor deze regio. Reiservaringen, lokale correspondenten en logistieke ondersteuning op de thuisbasis zorgen voor een actuele reisportaal en een stipt e-zine. AT-Europe houdt rekening met de verschillende marktsituatie tussen Nederland en België. Vandaar heeft onze nieuwsbrief een Nederlandse en Vlaamse versie. Op de website zie je soms na een onderwerp de vermelding (B) of (NL), hiermee willen we aanduiden dat deze informatie alleen relevant is voor respectievelijk Belgen of Nederlanders.

Voor meer informatie over AT-Europe:
www.at-europe.com/nl/info/index.htm
Voorbeeld van het e-zine, Eurozine:
www.at-europe.com/nl/nieuws/eurozine_B/2001/010507.htm

De traffic op de website wordt gemeten door de CIM / METRIWEB. U kan de gemiddelde cijfers volgen op:
www.cim.be/metriweb/nl/d/dc/default.html
De noodzakelijke inkomsten worden verwacht van advertenties en sponsoring, hiervoor werd een overeenkomst met Regieweb bvba afgesloten: www.at-europe.com/nl/info/adverteren.htm

AT-EUROPE
contact: Van de Voorde Geert (hoofdredacteur)
Aarseleweg 33 - B-9800 DEINZE
tel: +32(0)93.802.902
fax: +32(0)93.863.276
mobiel: +32(0)496.133.406
e-mail: geert@at-europe.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie