Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

All-inclusive-card in mei en juni voor regio Gstaad

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 14 MEI 2001

Nu uitproberen: voor het eerst gratis all-inclusive-card in mei en juni

Eén kaart voor álles in de regio Gstaad

Mei 2001 * * * De lente in de bergen van het Saanenland pakt uit met een verrassing voor u: wie in de zomer 2001 de regio Gstaad wil leren kennen, kan nu voor het eerst profiteren van een all-inclusive-card. In de easyaccess-card van Gstaad zijn berg- treintjes en liften, openbaar vervoer, culturele manifestaties en door de week een soft-adventure inbegrepen. In mei en juni kunnen vakantiegasten de nieuw geïntroduceerde aanbieding gratis uitproberen. Gstaad en omgeving introduceren bij hun gasten als eerste toeristenregio in de Zwitserse Alpen een geïntegreerde all-inclusive-card.

Voor het genieten van de Hobelkäse op de Eggli, de thuisberg van Gstaad, voor de fitness-training op een bike-tour naar de beroemde Lauenensee, voor verhalen uit het Saanenland en een uitstapje naar het streekmuseum.

Het doel van het moderne concept het toerisme van Gstaad Saanenland op de markt te brengen is duidelijk: de bezitters van die kaarten beslissen op elk moment vrij van welke attracties zij wanneer en hoe vaak wensen te genieten.

Gratis test in mei en juni

Vanaf mei is het echt waar: wie drie of meer comfortabele vakantiedagen in het Berner Oberland wil doorbrengen, doet er goed aan de Gstaad easyaccess card te kopen. Die is in twee versies te verkrijgen: de relax-variant is bestemd voor de culturele genieters, de active-card richt zich op de sportieve mensen. Voor beide kaarten geldt het gratis gebruik van de bergliften, de postbussen, de regionale treinverbindingen, een duik in het zwembad en het bezoek aan het streekmuseum van Saanen of een rondleiding door het dorp. In mei en juni lokt bovendien een speciale aanbieding: dan kunt u de relax-card gratis afhalen. Het aanbod van de bergliften is in die periode wat beperkt.

Wie tijdens de zomer in goede conditie wil zijn, neemt tegen een meerprijs van 50 Zwfr. een active-card. De outdoor-fans kunnen telkens van maandag tot vrijdag kiezen uit een aanbod van avontuurlijke vakantiebelevenissen. River-rafting op de Saane of Simme, een tocht naar het Indiana Jones avonturenpad, een kennismaking met bergbeklimmen en bike-touren onder leiding van de Zwitsers kampioen mountainbiken Bruno Tschanz.

In hotels en verkeersbureau verkrijgbaar

Gstaad easyaccess cards
worden op naam uitgegeven. Ze zijn bij de toeristen-informatie of in elk hotel in de regio verkrijgbaar (tegen het tonen van de gastenkaart). In het hoogseizoen tussen juli en oktober kost de relax-card voor drie dagen 49 Zwfr, kinderen en jeugdigen tot 16 jaar betalen 25 franken. Voor de active-card betaalt de klant voor drie dagen 99 Zwfr, kinderen en jeugdigen tot 16 jaar 78 franken.

Twee kaarten - één visie

easyaccess relax:
Met de relax-card kunnen de bezoekers van mei tot oktober vrij gebruik maken van de liften in heel Saanenland. Zij kunnen kiezen uit de Bergbahnen zwischen Rougemont und Zweisimmen inklusive Col du Pillon sowie Teile des Glacier 3000 machen die Wahl zur genussvollen Qual. Rellerli, Eggli, Wispile, Horneggli, Videmanette, Rinderberg en een gedeelte van de Glacier 3000. . Ook de postbus en Montreux-Oberland-trein op het baanvak in het Saanenland horen daarbij. Daar komen nog het bezoek aan een openluchtzwembad of overdekt bad bij. Gasten met meer belangstelling voor de cultuur kunnen genieten van een rondleiding door het dorp of brengen een bezoek aan het ongekunstelde streekmuseum van de regio Saanen. De relax card kost voor drie dagen 49 Zwfr (extra dag 16 franken). Kinderen en jeugdigen tot 16 jaar betalen 25 franken (extra dag 8 Zwfr)

easyaccess active:
Bezitters van de active card houden van activiteit en licht avontuurlijke sportprestaties. Naast de basismogelijkheden van de relax-card wordt hun elke dag een attractie aangeboden: een river-rafting tocht, een kennismaking met bergbeklimmen, het Indiana Jones-avonturenpad en mountainbiketochten onder begeleiding. De active card kost voor drie dagen 99 Zwfr (extra dag 33 franken), kinderen en jeugdigen tot 16 jaar betalen 78 Zwfr (extra dag 26 franken).

Tip voor de redactie

Voor nadere persinformatie kunt u zich wenden tot:

Eduardo Zwyssig
PR & Marketing Manager Gstaad Saanenland Tourismus Promenade
CH-3780 Gstaad

Tel. +41 33 748 81 81
Fax +41 33 748 81 83
email: (ezwyssig@gstaad.ch)
www.gstaad.ch

Media-contact in Nederland:
Gerrie Willemsen
Tel. 0315-655576
(gwillemsen@aol.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie