Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Suggesties voor een monument in Enschede gebundeld

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enschede

Suggesties voor een monument gebundeld
Enschede, 11 mei 2001

Vanaf zondag 13 mei is het boekje `Suggesties voor een monument' te koop bij het Rijksmuseum Twenthe. Het boekje kost fl. 5. In het boekje zijn alle 66 inzendingen die de inwoners van de stad instuurden voor de realisatie van een monument bij elkaar gebracht. Het boekje geeft een goed beeld van de rijke schakering aan suggesties die door de inwoners van de stad werden ingeleverd. Bij het Projectbureau Wederopbouw en in het Van Heekpark zullen aanstaande zondag 13 mei exemplaren ter inzage liggen. Het boekje is gedrukt in een oplage van 2.500 stuks.

De suggesties werden ingediend naar aanleiding van de procedure die het College van Burgemeester en Wethouders heeft bepaald voor de realisatie van een monument. Dit monument maakt het mogelijk voor inwoners en diegenen die met Enschede meeleefden nog eens stil te staan bij de Vuurwerkramp die Enschede 13 mei 2000 trof.naar boven

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie