Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Breda tekent voor Economische Barometer

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

14-05-2001

Samenwerkingsovereenkomst Economische Barometer ondertekend Op maandag 14 mei 2001 hebben de gemeente Breda, de Hogeschool Brabant, Faculteit Economie & Management en de Rabobank Breda de samenwerkingsovereenkomst getekend voor de gezamenlijke uitvoering van de Economische Barometer Breda. De Economische Barometer Breda is voor de drie betrokken organisaties en andere economische partijen, een belangrijk onderzoeks- en sturingsinstrument voor wat betreft de sociaal-economische ontwikkeling in de gemeente Breda. Bij de Economische Barometer Breda wordt gebruik gemaakt van de zogeheten Balanced ScoreCard methodiek. Gezien het unieke karakter van deze methodiek is het ministerie van VROM bereid Breda te ondersteunen bij de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie