Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Waarneming voor president-directeur van Uni-Invest

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Uni-Invest
Zoek soortgelijke berichten
Uni-Invest

Persberichten

Persbericht inzake de heer R. Homburg

Uni-Invest N.V., een sedert 1924 aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam genoteerd beleggingsfonds, maakt het volgende bekend.

President directeur, de heer R. Homburg, is met ernstige lichamelijke klachten in het ziekenhuis opgenomen. Op grond van de medische indicatie zal in ieder geval gedurende een periode van zes maanden door de heer Homburg geen bestuurlijke activiteiten worden uitgevoerd.

Het directielid, de heer Drs. J.R. Stolle zal voorlopig de bestuurlijke taken van de heer R. Homburg op zich nemen. De Raad van Commissarissen heeft de heer Mr. J.H. Lamsma, president commissaris van Uni-Invest N.V., gevraagd voorlopig als gedelegeerd commissaris op te treden. De reeds aangekondigde procedure tot uitbreiding van de directie zal versneld in gang worden gezet.

Uni-Invest N.V. deelt voorts mede dat de continuïteit van haar bedrijfsactiviteiten voldoende zijn gewaarborgd. De onlangs aangekondigde en voorgenomen acquisities (persbericht d.d. 8 mei jl.), zullen worden voorgezet en afgewikkeld.

Amsterdam, 14 mei 2001

UNI-INVEST N.V.
De Directie

Voor informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de Directie van Uni-Invest: 020-607 7404

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie