Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie herindelingsontwerp regio Eindhoven-Helmond

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Presentatie herindelingsontwerp regio Eindhoven-Helmond

Op maandag 14 mei 2001 om 15.00 uur presenteert minister De Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties het ontwerp voor een gemeentelijke herindeling van de regio Eindhoven-Helmond. Met dit herindelingsontwerp wordt de gemeentelijke herindeling in Noord Brabant afgerond. In de tien gemeenten in de stadsregio Eindhoven-Helmond heeft eerder nog geen herindeling plaatsgevonden. Het ontwerp wordt in alle betrokken gemeenten tot 1 september ter inzage gelegd. De reacties worden bij de voorbereiding van het wetsvoorstel meegewogen.

Minister De Vries geeft een toelichting op het herindelingsontwerp in Wandelganger I van perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Vertegenwoordigers van geschreven en audio-visuele media zijn van harte welkom. Men kan zich hiervoor aanmelden bij Annette Dijkstra (070-426 60 49) van de Directie Voorlichting en Communicatie van het ministerie van BZK.

Noot aan de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie