Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost 3e Persbericht

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 14-05-2001 3e Persbericht 14 mei 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachten van inbraak in autos aangehouden Naar aanleiding van een inbraakmelding door twee personen in een auto op de hoek Ekkerstraat-Cederlaan stelde politie een onderzoek in de omgeving in. Op een parkeerplaats op de Heesakkerstraat werd vervolgens een 30-jarige verdachte uit Eindhoven betrapt in een opengebroken auto. Hij was bezig met het demonteren van de autoradio van het voertuig. De verdachte werd rond 15.30 uur aangehouden. Kort daarop werd in de bosjes op de Heesakkerstraat een tweede verdachte, een 48-jarige Eindhovenaar, aangetroffen en aangehouden. Achter de auto, waarin de 30-jarige verdachte werd aangetroffen, lag een plastic tas met daar in een autoradio. Uit onderzoek bleek dat deze eerder die dag gestolen was uit een auto die geparkeerd stond op de Ekkerstraat. Beide verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Op de Europalaan is maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur een snelheidscontrole gehouden (aantal gecontroleerde voertuigen is onbekend). Hierbij zijn 29 automobilisten en drie bromfietsers bekeurd omdat zij harder reden dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 76 km/u.

Best: Snelheidscontrole
Op de Willem de Zwijgerweg zijn maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 706 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan overtraden 30 bestuurders de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 73 km/u.

Deurne: Apenboom weggenomen
Uit een voortuin van een woning aan de Zandbosweg is tussen zondagavond 22.00 uur en maandagochtend 7.00 uur een zogenaamde Apenboom van ongeveer 1 meter hoog gestolen.

Oirschot: Sproeikoppen gestolen
Vanaf een landbouwterrein aan de Kriekampen zijn tussen zaterdagmiddag 12.00 uur en maandagochtend 9.00 uur negen sproeikoppen van een sproeiinstallatie gestolen.

Veldhoven: Woninginbraak
Maandagmiddag is tussen 14.00 en 16.00 uur ingebroken in een woning aan de Strijpsebaan. De dader kwam binnen door een raam aan de achterkant van de woning te vernielen. Uit de woning wordt een geldbedrag van 100 gulden, een TV, een tuner, een schotel en een videorecorders weggenomen.

Veldhoven: Bromfietser blijft tijdens inhaalpoging met spiegel achter jas hangen
Op de Julianastraat is maandagmiddag rond 15.00 uur een 15-jarige fietster uit Eindhoven gewond geraakt tijdens een verkeersongeluk. De fietster werd ingehaald door een 21-jarige bromfietser uit Bergeijk. Tijdens deze manoeuvre bleef de bromfietser met zijn spiegel in de loswapperende jas van de fietster hangen waardoor beiden vielen. De Eindhovense is met een verwonding aan haar onderbeen overgebracht naar het Catharinaziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie