Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden Lange Voort in gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 14-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Werkzaamheden Lange Voort

De werkzaamheden bij de Lange Voort en de Irislaan hebben de afgelopen twee weken stilgelegen. Er waren namelijk technische problemen met de stenen van de verhoogde kruisingsvlakken. In samenwerking met de aannemer is er een oplossing gevonden.

Vervolg
Vorige week zijn er nieuwe stenen geleverd, zodat we weer aan de slag kunnen. De aannemer begint met het verhoogde kruisingsvlak van de Hofbrouckerlaan, om dan richting de Irislaan, de volgende kruisingsvlakken te doen. Omdat de asfaltmachine al ver van tevoren ingepland staat, wordt de definitieve asfaltlaag in week 20 (14 mei tot 18 mei) aangebracht. Daarna worden de belijning en de beton blokken (van de Lange Voort) op de Irislaan aangebracht.

Planning
Alle werkzaamheden zijn volgens planning de laatste week van mei 2001 afgerond. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met mij opnemen onder telefoonnummer (071) 5191853.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie