Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MG ROVER Lanceert verkoopacties

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

MG ROVER Lanceert verkoopacties

(15 mei 2001)

* Gratis airco op Rover 25 en Rover 45 modellen * Opties Rover 75 voor de helft

MG Rover is het verkoopseizoen 2001 ingegaan met een aantal aantrekkelijke proposities voor de klant. Zo zal een gelimiteerd aantal Rover 25 en Rover 45 modellen worden geleverd met een gratis airconditioningsysteem en worden van een beperkt aantal Rovers 75 de opties en optiepakketten slechts voor de helft doorbelast aan de klant.

Gratis airco op Rover 25 en Rover 45

MG Rover biedt de Rover 25 en Rover 45, die momenteel in Nederland in voorraad zijn, aan met een gratis airconditioningsysteem. Het betreft hier een beperkte serie modellen. Namens de importeur in Vianen stelt Carla Roodenburg: "Airco is een ingeburgerd comfortitem geworden in Nederland, ondanks de soms wisselvallige zomers. Met deze actie op reeds geproduceerde Rover 25 en Rover 45 modellen, die al bij de dealer staan, krijgt de klant de airco gratis bijgeleverd. Beter kun je de zomer niet beginnen."

Opties op Rover 75 voor de helft

De klassiek vormgegeven Rover 75 mag zich verheugen in een grote belangstelling met name vanuit de zakelijke markt. Een interesse die vanaf september nog zal toenemen wanneer de estateversie, de Rover 75 Tourer, in Nederland wordt geïntroduceerd. En hoewel de Rover 75 van huis uit al zeer uitgebreid is voorzien van een rijke uitrusting, bestaan er zelfs voor de meest veeleisende automobilist nog wensen. Deze zijn nu financieel zeer aantrekkelijk in te vullen, omdat tot eind juni of zo lang de voorraad strekt alle opties en optiepakketten, met uitzondering van de automatische versnellingsbak, op de Rover 75 voor slechts 50% van de meerprijs worden gefactureerd aan de klant. De stijlvolle Rover 75 verovert hierdoor een nog sterkere propositie in het zwaarbevochten marktsegment van 'up-level' zakenauto's.

Bert Waterman, Algemeen Directeur MG Rover Nederland: "Deze speciale activiteiten op onze modellen moeten ook worden gezien in voorbereiding op de grote gebeurtenissen die na de zomer bij de MG Rover-organisatie gaan plaatsvinden. Vanaf oktober zal namelijk het MG productprogramma in ons land danig worden uitgebreid met een keur aan nieuwe en opwindende sedanmodellen naast de MGF. Daarnaast zal door MG Rover in september de estate versie van de Rover 75, de Tourer, in Nederland worden geïntroduceerd."

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie