Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prins bernhard cultuurfonds kent nog eens f. 27.000 toe

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

PRINS BERNHARD CULTUURFONDS KENT NOG EENS 27.000 TOE In aanvulling op de vorig jaar verleende subsidies aan culturele instellingen in Hoorn kent het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland (voorheen Anjerfonds) 27.000,- toe. Eind vorig jaar was al 77.600,- aan subsidies verleend.

Het hoogste bedrag ( 12.000,-) gaat naar de Stichting Nederlandse Kaap-Hoornvaarders. De stichting gebruikt het voor de aanschaf van kasten. Stichting De Blauwe Schuit krijgt 5.000,- voor de aanschaf van audiovisuele apparatuur. Stichting Koepelkerk en het Westfries Mozartkoor kunnen elk 3.000,- tegemoet zien. Koepelkerk wendt dit aan voor de publicatie Orgels in Hoorn voorheen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie