Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmaking alcoholhoudende dranken schenkvergunning

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

BEKENDMAKING

Burgemeester en wethouders van Ede hebben op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet aan de volgende bedrijven vergunning verleend voor het schenken van alcoholhoudende drank:


- Brasserie De Plantage Museumplein 3 Ede

- t Pakhuis Pakhuisweg 1a De Klomp

De Burgemeester van Ede heeft op grond van artikel 3.1 van de Drank- en Horecaverordening 1994 aan de volgende bedrijven vergunning ver­ leend voor het schenken van alcoholvrije dranken:


- De Tamboer Soembalaan 6 Ede

- Klapoortje Zonneoordlaan 47 Ede

De Burgemeester van Ede heeft op grond van artikel B24a van de Algemene Plaatselijke Verordening Ede aan de volgende bedrijven vergunning verleend voor het exploiteren van een horecabedrijf,:


- Brasserie De Plantage Museumplein 3 Ede


- De Tamboer Soembalaan 6 Ede

- Klapoortje Zonneoordlaan 47 Ede

Burgemeester en wethouders van Ede hebben aan de volgende bedrijven een gedoogbeschikking verleend voor het schenken van alcoholhoudende dranken:


- Bie Flip Thuus Edeseweg 106 Wekerom

- Zuiderzand Mosselsepad 70 Otterlo

Voor meer informatie kunt u op afspraak terecht bij de Gemeente Ede, afdeling AJZ/Vergunningen, Raadhuisplein in Ede, tel. (0318) 68 08 61.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken na de datum van bekendmaking schriftelijk tegen de vergunning op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Ede en de Drank- en Horecaverordening 1994 bezwaar indie­ nen bij de burgemeester van Ede, Postbus 9022, 6710 HK EDE.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken na de datum van bekendmaking tegen de vergunning bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9022, 6710 HK EDE.Ede, 16 mei 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie