Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oude schoolgebouwen vervangen door nieuwbouw in De Haag

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-05-15: Oude schoolgebouwen vervangen door nieuwbouw pag.nr.=7025

Het College van burgemeester en wethouders wil op voorstel van wethouder Pierre Heijnen van Onderwijs, Sociale Zaken, Werkgelegenheidsbevordering en Integratiebeleid in de komende jaren oude schoolgebouwen vervangen door nieuwbouw. Het voorstel is een uitvloeisel van de kadernota 'Visie op Onderwijshuisvestingsbeleid Den Haag 2000-2010'.

In deze vorig jaar uitgebrachte nota wordt op basis van recente beleidsmatige ontwikkelingen op het gebied van onderwijs een aantal keuzemogelijkheden aangegeven ten aanzien van de huisvesting van onderwijsinstellingen. De Haagse schoolbesturen en maatschappelijke organisaties hebben inspraak gehad op de plannen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie