Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie Zuid-Holland let op kwaliteit zwemwater

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

15-05-2001
Provincie let op kwaliteit zwemwater

Ook dit jaar geeft de provincie Zuid-Holland weer een folder uit met informatie over Zuid-Hollandse zwemlocaties in oppervlaktewater. De provincie en waterschappen controleren regelmatig (één keer per twee weken) de veiligheid en kwaliteit van het oppervlaktewater. Hierbij letten controleurs o.a. op bacteriën, helderheid van het water en blauwwieren.

Op de zwemwaterfolder staan ruim 100 Zuid-Hollandse zwemlocaties aangegeven. De folder bevat voor recreanten en toeristen nuttige informatie over de kwaliteit van het zwemwater, gezondheidsklachten en het voorzieningenniveau ter plaatse. De folder is gratis verkrijgbaar bij o.a. bibliotheken, gemeentehuizen, VVV-kantoren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie