Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vorming Praktijkonderzoek Veehouderij juridisch afgerond

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vorming Praktijkonderzoek Veehouderij
juridisch afgerond

Webbericht

Op 15 mei a.s. is de formele overgang van het Praktijkonderzoek Veehouderij naar de stichting DLO een feit. Bij de reorganisatie zijn het Praktijkonderzoek Pluimvee, Praktijkonderzoek Varkens, Praktijkonderzoek Rundvee, Schapen en Paarden en het Agrarisch Telematica Centrum samengevoegd.
Het Praktijkonderzoek Veehouderij is een BV geworden met 250 medewerkers. Naast de hoofdvestiging in Lelystad en de Waiboerhoeve heeft het PV 8 regionale Praktijkcentra voor onderzoek en kennisoverdracht. De stichting DLO en Wageningen Universiteit vormen samen Wageningen Universiteit en Researchcentrum (Wageningen UR), een organisatie met 4000 studenten en 6000 medewerkers. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie