Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kortingsactie SRS-Worldhotels Benelux

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 15 MEI 2001

Kortingsactie SRS-Worldhotels Benelux

Twaalf SRS-WORLDHOTELS in de Benelux bieden de komende zomermaanden onder de slogan `Hot in the Benelux' aantrekkelijke kortingen op hotelkamers. Kamerprijzen voor deelnemende SRS-WORLDHOTELS in de Deluxe Collection zijn ¤ 159 (fl 349,80), voor de First Class Collection ¤ 129 (fl 283,80) en voor de Comfort Collection ¤ 99 (fl 217,80).

De actie loopt van zondag 1 juli tot en met vrijdag 31 augustus. De tarieven zijn per nacht voor een tweepersoonskamer en het ontbijt is inbegrepen. Het `Hot in the Benelux' arrangement kan vanaf dinsdag 15 mei geboekt worden via het gratis reserveringsnummer van SRS-WORLDHOTELS 00 800 777 967 53 onder vermelding van `Hot in the Benelux'. Boeken kan ook online via de betrokken hotels op de website www.srs-worldhotels.com.

De in prijs verlaagde `Hot in the Benelux' arrangementen zijn te boeken voor Grand Hotel Karel V in Utrecht, Hotel Oranje in Noordwijk en het Steigenberger Kurhaus in Scheveningen die onder de Deluxe Collection vallen.

Deelnemende hotels in de First Class Collection zijn Hotel Le Plaza en Hotel President WTC in Brussel, Grand Hotel Damier in Kortrijk, Grand Hotel Cravat en Hotel Parc Belair in Luxemburg, Hotel Derlon in Maastricht, Bilderberg Parkhotel in Rotterdam en het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam.

Het tarief van ¤ 99 geldt voor het Apple Park Hotel in Maastricht dat onder de Comfort Collection valt.

SRS-WORLDHOTELS is een groep van bijna 400 hotels in 250 bestemmingen in 65 landen. De bijna 400 aangesloten hotels worden onderverdeeld in drie categorieën: de Deluxe Collection - het topklasse segment binnen de keten, de First Class Collection - hotels op een 4-sterren niveau en de derde groep Comfort Collection - hotels op het niveau van drie sterren. De Steigenberger MAXX hotels in Duitsland en Oostenrijk vallen onder de Comfort Collection, het Steigenberger Hamburg hotel valt onder de Deluxe Collection en de Steigenberger Mannheimer Hof en het Steigenberger Airport hotel in Frankfurt onder de First Class Collection.

Voor individuele reserveringen kan men het gratis nummer 00800 77 79 67 53 (00800-srsworld) bellen. Voor groepsboekingen is er een apart nummer 00800 77 74 76 87 (00800-srsgroup). Online boeken kan ook direct via de website www.srs-worldhotels.com.

NOOT VOOR DE REDACTIE,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie