Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MusicFrom.nl nu grootste Nederlandse site in zijn soort

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bij de muzieksite www.musicfrom.nl is de afgelopen week de 2500ste act ingeschreven. Daarmee is het muziek-portal uitgegroeid tot de grootste van Nederland op dit gebied. De band die zich de 2500ste inschrijver mag noemen is het Groningse Stad. MusicFrom.nl stuurde het achtkoppige gezelschap een speciale taart.

In krap een jaar tijd heeft MusicFrom.nl dit opvallende resultaat behaald. MusicFrom.nl is in wezen een gespecialiseerde zoekmachine met een groot aantal extra functies. Zo zijn er op de site elke dag opnieuw vele actuele nieuwsberichten te vinden, maar ook bijvoorbeeld festivalpagina's, een instrumenten- en muzikantenbank, meer dan 1100 gespecialiseerde links in diverse ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie