Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De wijkinformatiemarkt in Leiden

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Hoe zit dat in mijn wijk?

MILIEU EN BEHEER - Bestrating, vuilophaaldienst, groenbeheer. Hoe is dat in mijn wijk geregeld? Inwoners, bedrijven en instellingen van het Noorderkwartier, Groenoord en de Kooi kunnen met hun vragen terecht op de wijkinformatiemarkt in hun stadsdeel.

De wijkmarkt wordt gehouden op dinsdag 15 mei, vanaf 19.30 uur, in buurtcentrum De Kooi aan de Driftstraat 49. Naast politie, de Leidse Welzijnsorganisatie, de Raad- en Daadwinkel en een vertegenwoordiger van de woningbouwcorporaties zijn van de gemeente de volgende afdelingen aanwezig: verkeer en vervoer, de inzameldienst van huis- en bedrijfsafval, de reinigingscontrole, beleid en ontwikkeling groenbeheer, het bureau wijkontwikkeling, stedenbouw, ruimtelijke ordening en wijkbeheer. Vertegenwoordigers van de afdelingen vertellen waar zij het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest en wat de plannen voor het komende jaar zijn.
Meer informatie: wijkbeheer stadsdeel Noord (071-5167618).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie