Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Malaria en vaccinatieadvies per SMS

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

f2c3de.jpg

Malaria en vaccinatieadvies per SMS

Enter, 15 mei 2001 - De 1,3 miljoen vakantiegangers die jaarlijks naar tropische bestemmingen reizen, kunnen vanaf vandaag via 0900-malaria (=0900-6252742) een malaria- en vaccinatieadvies via SMS (tekstbericht op een mobiele telefoon) ontvangen. 0900-Malaria is een dienst van Service Apotheek, een franchiseorganisatie waar bijna 150 apotheken bij aangesloten zijn. Het is de eerste telefoonservice in de gezondheidszorg waarbij gewerkt wordt met een combinatie van spraakherkenning en antwoord per SMS. Hiertoe wordt samengewerkt met de firma's Audiotex Nederland (voor voice response) en Emexus (voor SMS-afhandeling). 0900-Malaria werkt bijzonder eenvoudig: de aanvrager ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie