Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NetSpot BV ontwikkelt AxiPage

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Haren 15 mei 2001

PERSBERICHT

NetSpot BV ontwikkelde AxiPage

NetSpot is een jong internetbedrijf dat sinds januari dit jaar bestaat. In eerste aanleg begaf NetSpot zich op de weg van het magazine op internet. Maar AxiPage lag al op de tekentafel. Nu is het zover, een online web-pakket met een eigen picture gallery. NetSpot ontwikkelde AxiPage. Axipage is een tool die het mogelijk maakt om op zeer eenvoudige wijze webpagina's te maken. Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving.

NetSpot ontwikkelde ten behoeve van AxiPage een nieuwe programmeertaal De techniek waarop AxiPage is gebaseerd is een combinatie van de krachtigste onderdelen van de verschillende programmeertalen:

 
De combinatie: 

Javascript -Grafische toepassingen HTML- DHTML - " " Coldfusion -Aanmelden en wegschrijven Visuel Basic script -alleen voor de cd versie
Hierdoor ontstaat interactie tussen verschillende programmeertalen En een combinatie gegenereerd waardoor er een nieuwe taal ontstaat. (6 GL?) De gebruiker geeft aan wat hij wil, puur visueel.
Door deze combinatie van verschillende programmeertalen ontstaat een nieuwe de taal die alles voor de gebruiker wegschrijft. Dit alles zonder dat de gebruiker kennis nodig is van de verschillende programmeer-talen.

Het principe:

Bij opstarten worden 5 onzichtbare ruimtes bovenop elkaar gecreëerd om toevoeging van elementen door de gebruiker mogelijk te maken. > DHTML Hierin worden on the fly de HTML broncodes gecreëerd (Image/tekst/hr/div/ knop/border) De overige codes voor opmaak van documenten. D.m.v. opmaakcodes worden de documenten direct weggeschreven naar de server van AxiPage.> Script HTML Het opslaan: de inhoud van de 5 ruimtes worden uitgelezen en aangeleverd naar ColdFusion (als tekst). Deze gehele codetekst wordt door ColdFusion weggeschreven als HTML bestand.

Iedereen een eigen homepage in een mum van tijd!

Speciaal voor het MKB en verenigingen en uiteraard particulieren ontwikkelde NetSpot een online pakket dat het mogelijk maakt om binnen korte tijd een eigen homepage te maken. Ondernemers, besturen van verenigingen en particulieren hebben absoluut geen enkele html-kennis nodig om homepages te maken en te onderhouden. Veelal waren het de neefjes en nichtjes die een html homepage in elkaar zetten, met het gevolg dat in de meeste gevallen de pagina's niet meer onderhouden werden.

Nu is het tegen een zeer concurrerend tarief mogelijk een eigen homepage zelf te maken en naar behoefte te vernieuwen. En dat alles in de Nederlandse taal. Ook betekent het voor de gebruiker dat niet nodeloos data wordt opgeslagen op zijn of haar PC. AxiPage genereert namelijk zelf html pagina's op de juiste plek! Het is zelfs mogelijk om bestaande Web-pagina's, middels een hyperlink, te importeren en te bewerken.

De hosting is bij een abonnement van AxiPage zelfs gratis. Is dit de zoveelste bewering dat er zonder html kennis een eigen webpagina gemaakt kan worden? Nee, maar wel de de gemakkelijkste, volledigste en snelste manier van werken.

Test onze beweringen op: www.axipage.nl

De voordelen van AxiPage op een rijtje:
> Absoluut geen kennis van html of welke programmeertaal dan ook. > Geen FTP of andere tools om te uploaden; dus na opslaan direct op het internet. > Uw pagina's zijn op ieder moment te vernieuwen (24 uur per dag). > Pagina wordt direct weg geschreven naar de server van AxiPage. > Het pakket hoeft niet geïnstalleerd te worden.
> Volledig kleurenscala (32.000.000).
> Volledig gebruik van het beeldscherm: belangrijk voor de gebruiker om zijn eigen creativiteit uit te werken.
> AxiPage kan gekoppeld worden, middels een hyperlink aan bestaande website.

Info: www.axipage.nl, of bel 06-53462790, Ab Bruintjes.

NetSpot BV
Raadhuisplein 15
Postbus 63
9750 AB Haren (gn)
050-5339635

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie