Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mercury Interactive Nederland benoemt drie medewerkers

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Mercury Interactive Nederland benoemt drie nieuwe medewerkers om onstuimige groei bij te benen.

Mercury Interactive, marktleider in enterprise testen en oplossingen voor prestatiebeheer, heeft haar Nederlands team uitgebreid met twee salesmanagers - Michael Ingenhoes (49) en Martijn Julius (31) - en sales engineer Boudewijn Aelbers (29). De uitbreiding is noodzakelijk vanwege de onstuimige groei in het testen en monitoren van websystemen in Nederland.

Michael Ingenhoes is afkomstig van Multihouse, waar hij diverse management-functies vervulde. Martijn Julius is afkomstig van IBM en heeft voorheen gewerkt bij Hewlett-Packard en Océ. Boudewijn Aelbers vervulde na zijn studie Hogere Informatica (Utrecht) diverse functies bij BSO, Dynasty Technologies en E-nTiers in Los Angeles.

Mercury Interactive is marktleider in enterprise testen en oplossingen voor prestatiebeheer. De geautomatiseerde software ondersteunt bedrijven bij het aanbieden en onderhouden van applicaties die hoge prestaties moeten leveren. Overal ter wereld worden de oplossingen voor applicaties en technologische infrastructuur gebruikt om hardware en onderhoudskosten te beperken, continue inkomstenstromen te garanderen en concurrentieposities te versterken.
Mercury Interactive is opgericht in 1989 en is gevestigd in Sunnyvale, Californië. De onderneming heeft 1.400 werknemers en kantoren in ruim twintig landen. De Nederlandse vestiging staat in Utrecht en is telefonisch bereikbaar via 030- 241.70.90 en online via www.mercuryinteractive.nl

Mercury Interactive is nagenoeg het enige technologiebedrijf dat in het eerste kwartaal van 2001 geen winstwaarschuwing heeft afgegeven. Ogenschijnlijk is het bedrijf niet vatbaar voor de malaise in de technologie sector. Onlangs werden o.m contracten afgesloten met Unilever en Schiphol.

Voor verdere informatie:
Mercury Interactive: Michael Ingenhoes, Martijn Julius, Boudewijn Aelbers: 030 241 7090, info-benelux@mercury-eur.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie