Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer achtergrondinformatie over biologische voedselproductie

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Utrecht, 15 mei 2001

Persbericht

Nieuwe formule Smaakmakend

Meer achtergrondinformatie over biologische voedselproductie

Smaakmakend, het consumentenmagazine van Platform Biologica, bevat vanaf het zomernummer meer informatie over de achtergronden van onze biologische voedselproductie. Het blad is met 8 pagina s uitgebreid, dus de vertrouwde aantrekkelijke recepten en productinformatie blijven gehandhaafd.

De biologische landbouw en voeding is steeds vaker onderwerp van gesprek. Daarom heeft Platform Biologica besloten om het biologische receptenblad uit te breiden met actuele achtergrondinformatie, zoals over voedselveiligheid (zie pag. 26). Reportages geven een kijkje op het biologisch bedrijf, zoals het artikel "In de voetsporen van de das" (zie pag. 6). Hierin staat levendig beschreven hoe natuur en landbouw elkaar kunnen versterken. In dit zomernummer is naast reportages en achtergronden aandacht voor pijnboompitten, gerechten met oregano, snijbiet en de keuken van Australië.

Nog niet al onze plannen zijn in dit zomernummer al in tekst en beeld gerealiseerd. Zo komt er nog een klantenpagina en een kinderpagina.

Smaakmakend komt vier maal per jaar uit en wordt verspreid via de natuurvoedingsspecialist, het Odin-groenteabonnement en landelijke evenementen zoals de Open Dagen bij de biologische boer en publieksbeurzen . Ook donateurs van Platform Biologica krijgen het blad thuisgestuurd.

Meer informatie voor de redactie:

* Platform Biologica, Ellen Winkel, Bert van Ruitenbeek, 030-2339970
* Zie ook onze website, www.platformbiologica.nl. Hierop vindt u onder andere de EKO-monitor, die informatie biedt over recente trends en marktontwikkelingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie