Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ISIT ICT Services wordt EMC Education Centre

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ISIT ICT Services wordt EMC Education Centre

Naarden, 15 mei 2001 - - ISIT ICT Services is door EMC aangesteld als EMC Education Centre. Deze erkenning houdt in dat de Business Unit Training & Education van ISIT ICT Services cursussen mag verzorgen voor EMC's Symmetrix- en CLARiiON-producten. Het EMC Education Centre maakt gebruik van het storage demo centre in Naarden en biedt klanten de mogelijkheid om SAN (Storage Area Network) en NAS (Network Attached Storage) te leren kennen in een echt werkende informatie-infrastructuur-omgeving.

"Wij zijn erg tevreden met deze aanstelling en met het vertrouwen dat EMC in ons heeft", vertelt Martijn Rozenboom, Algemeen Directeur bij ISIT ICT Services. "Het storage demo centre in Naarden maakt voor een belangrijk deel gebruik van EMC-technologie. Het voorziet in de behoefte vanuit Europa om lokaal opleidingen te kunnen volgen voor informatie-infrastructuren. Tot nu toe was het niet mogelijk om lokaal praktijkcursussen te volgen. Het storage demo centre is een goede mogelijkheid om SAN en NAS in heel Europa door te laten breken."

"Voor onze trainingen heeft ISIT ICT Services intern een aantal mensen opgeleid, zodat zij nu voldoen aan de strenge eisen die wij stellen aan het verzorgen van onze cursussen", vertelt A.J. van de Kam, Country Marketing Manager EMC. "De infrastructuur van het democentre in Naarden is gebaseerd op onze CLARiiON- en Symmetrix-producten. Eindgebruikers vanuit heel Noord- en West-Europa kunnen in Naarden leren hoe een informatie-infrastructuur - inclusief uitwijk en high-availability - eruit ziet en werkt."

ISIT ICT Services b.v., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC Naarden. Telefoon: 035 - 695 61 11. Fax: 035 - 695 61 13. Web: www.isit.nl.

EMC Corporation
EMC Corporation richt zich volledig op het ontwikkelen en leveren van intelligente, bedrijfsbrede informatie-infrastructuren. Er worden systemen ontwikkeld voor open systemen, mainframe en midrange-omgevingen. EMC's bedrijfsbrede (Enterprise Storage) opslagsystemen, softwareproducten en services zijn toonaangevende oplossingen voor toegang tot en opslag van gegevens voor elk belangrijk computerplatform, waaronder Unix, Windows NT, Linux, mainframe, etc. EMC stelt organisaties in staat hun groeiende hoeveelheden informatie om te zetten in winstgevendheid en concurrentievoordeel. Tot de belangrijkste klanten van EMC behoren 's werelds grootste banken en andere financiële dienstverleners, telecommunicatiemaatschappijen en luchtvaartmaatschappijen alsmede overheden, universiteiten en onderzoeksinstituten. Het bedrijf maakt haar producten in Massachusetts en in Ierland. In toevoeging hierop heeft EMC research & development faciliteiten in Massachusetts, Colorado, Israël en Frankrijk, alsmede customer support centra in Massachusetts, Japan, Australië en Ierland. EMC biedt wereldwijd werkgelegenheid aan meer dan 17.000 personen. Wereldwijd zijn er meer dan 100 verkoopkantoren en distributiepartners, welke zijn vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, waaronder EMC Computer Systems (Benelux) B.V. in Nieuwegein.

ISIT ICT Services
ISIT ICT Services b.v. bestaat uit twee Business Units: ISIT Recruitment en ISIT Training & Education. ISIT Recruitment trekt wereldwijd jonge, hoogopgeleide specialisten aan die hun ICT-kennis inzetten bij internationaal georiënteerde Nederlandse bedrijven. Voorbeelden van activiteiten van deze hoogwaardige deskundigen zijn webdesign, managementondersteuning, techniek en interim-projectgroepen. ISIT Training& Education verzorgt IT-trainingen en gerelateerde diensten voor de bovenkant van de markt. De diensten onderscheiden zich ten opzichte van die van de concurrentie door het optimale samenspel van mensen en middelen. Daarbij zijn betrokkenheid, teamwork en eerlijkheid de belangrijkste elementen. Daarnaast spelen de gemotiveerdheid, vakbekwaamheid en flexibiliteit van docenten en de organisatie een belangrijke rol. Kenmerkend voor de identiteit van ISIT Training & Education zijn onder andere het gebruik van A-merk PC's, officieel cursusmateriaal, gecertificeerde docenten en een verzorgde en motiverende leeromgeving. De cursussen worden gegeven op de eigen locatie in Naarden en een tweede locatie in Eindhoven.

Voor redactionele informatie of een foto::
PB0501
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, Fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com), website: www.influx-pr.com.
Of: ISIT ICT Services, Martijn Rozenboom,Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC Naarden.
Telefoon: 035 - 695 61 11. Fax: 035 - 695 61 13. E-mail: (mrozenboom@isit.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie