Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: lokaalvredebreuk in Uden

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 15-05-2001
Persbericht district De Leijgraaf

LOKAALVREDEBREUK

In een gebouw aan de Leeuweriksweg in Uden is maandagmiddag een 31-jarige man zonder vaste woon- of vaste verblijfplaats aangehouden voor lokaalvredebreuk. De man was door de medewerkers drie maal gevorderd om het pand te verlaten, maar weigerde dit. Er is aangifte gedaan van lokaalvredebreuk Bij het overbrengen van de man naar het politiebureau beledigde hij de betrokken politie-ambtenaren, verzette zich en was verbaal agressief.

BELEDIGING

Op de Markt in Uden is in de nacht van maandag op dinsdag een 37-jarige man uit Maliskamp aangehouden. Hij werd geverbaliseerd voor het urineren buiten een toegestane plaats. Tijdens het uitschrijven van het verbaal beledigde de man de betrokken politiefunctionaris, waarop hij is aangehouden.

INBRAAK BEDRIJF

In een bedrijf aan het Heuvelplein in Veghel is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Een deur van het pand was geforceerd. Voor zover bekend is er uit het pand niets weggenomen.

VERKEERSCONTROLE

Op de Bundersweg in Veghel is dinsdagochtend verkeerscontrole gehouden, waarbij 16 bromfietsen gecontroleerd zijn door middel van de rollentestbank. Hierbij zijn 6 overtredingen geconstateerd en geverbaliseerd.

AANRIJDING MET LETSEL

Dinsdagochtend heeft op de Nieuwedijk, Rogstraat in Odiliapeel een aanrijding plaatsgevonden waarbij een 23-jarige vrouw op een brommer gewond raakte. Een 31-jarige automobiliste uit Odiliapeel kwam aanrijden over de Nieuwe Dijk, gaande in de richting van Mill. De bromfietster reed op de Nieuwedijk, komende uit de richting van Mill. Bij de Rogstraat sloeg de auto rechtsaf en kruiste het fietspad, waar op dat moment de bromfiets het kruisingsvlak passeerde. De automobiliste zag haar niet en schepte haar, waardoor de bromfietster viel en licht gewond raakte. Door de ambulance is zij naar het ziekenhuis gebracht.

Op de kruising Frisselsteinstraat en Deken van Miertstraat in Vgehel heeft dinsdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een fiets en een bromfiets. Een 41-jarige fietster uit Veghel kwam uit de richting Deken van Miertstraat en ging in de richting van de Frisselsteinstraat. Zij verleende niet de vrije doorgang aan een 17-jarige bromfietser uit Sint Oedenrode die uit de richting van de Markt kwam. De fietster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

VERDACHTE DIEFSTAL AUTO AANGEHOUDEN

In een woning aan de Hoogzoggel in Uden is in de nacht van maandag op dinsdag een 24-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder die avond een auto te hebben gestolen in de gemeente Boxtel aan de Baanderherenweg. Op de Velmolenweg in Uden werd de auto door politiefunctionarissen opgemerkt toen deze met gierende banden richting Hoogzoggel reed. De politiefunctionarissen waren bezig met een verkeerscontrole op de Velmolenweg. Hierop zette de politie de achtervolging in met de auto. Op de Oude Maasstraat stond de auto stil en maakte de bestuurder zich uit de voeten. De politie zette de achtervolging te voet in en kon de verdachte later aanhouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie