Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zorgeloos de zomer in met GezondheidsNet

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zorgeloos de zomer in met GezondheidsNet

De voorbereidingen voor de grote vakantie zijn bij veel mensen in volle gang. Het schooljaar loopt immers weer ten einde en men maakt zich op om de biezen te pakken naar een, vaak zonovergoten, vakantiebestemming. Maar of je nu naar een tropisch oord vertrekt of de vakantie in Nederland doorbrengt, de zon-, reis- en vakantietips op GezondheidsNet helpen je gezond de zomer door!

Muggen, muskieten, vliegen en wespen. Dit vliegende ongedierte is nog maar één van de vele ongemakken die je op vakantie kunt tegenkomen. En hoewel je thuis misschien zelden last hebt van maagzuur, verstopping of diarree, is het vervelend als je op vakantie wèl met deze typische reizigersproblemen te maken krijgt. Een goede reisapotheek voorkomt deze problemen niet, maar beperkt de overlast wel tot een minimum.

Het thema 'Zorgeloos de zomer in', in juni op GezondheidsNet, gaat dieper in op alle problemen die een vakantieganger kan tegenkomen. Dat begint al bij het inpakken van de koffers. In dit vakantiethema vind je een handige printbare vakantiechecklist, zodat je zeker weet dat er geen essentiële dingen ontbreken in jouw reisapotheek. Daarnaast wordt in het artikel ingegaan op reisziekte, blaren, muggenbeten, voedselvergiftiging, obstipatie en diarree. Daarnaast besteedt GezondheidsNet aandacht aan veilig zonnen en zonne-allergie.

Verder wordt er op GezondheidsNet aandacht besteedt aan wratten, vind je bij ons alles over het voorkomen van een koortslip en selecteren we iedere week een overheerlijk recept. Ook in juni is het dus de moeite waard om naar www.gezondheidsnet.nl te surfen!

GezondheidsNet is de grootste site op internet waar de bezoeker snel en overzichtelijk informatie, tips en actueel nieuws krijgt over zelfzorg, voeding, beauty, psyche en vele andere onderwerpen. Ook vind je hier een overzicht van alle (recept-) geneesmiddelen, , bijna 50 forums en een almanak met 276 gezondheidsproblemen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie