Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seminarcyclus Nieuwe Rol van document- en kennisfacilities

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Seminarcyclus De Nieuwe Rol van document- en kennisfacilities

De manier waarop organisaties met document en kennis omgaan, verandert sterk. Afdelingen als archief/DIV, bibliotheek, repro, post en tekstverwerking bezinnen zich op hun rol. Het gaat om visie, om (nieuwe vormen van) dienstverlening en vooral om de vraag 'wat voor werk doen we straks en wat voor afdeling zijn we dan?' Hoe kom je tot een rolkeuze en hoe vullen anderen die nieuwe rol in?

Kopter Presents organiseert over dit thema de seminarcyclus De Nieuwe Rol. Op vier middagseminars presenteren een inleider en drie organisaties praktijkervaringen, aanpak, tips en valkuilen. Elk seminar belicht een andere invalshoek: de consequenties van digitalisering, kennismanagement en intranet op de rolkeuze. De seminars zijn onderling afgestemd en bieden een scala aan cases èn verdieping. Enkele cases zijn Gemeente Nijmegen, Organon, Universiteit van Amsterdam, Cap Gemini Ernst & Young en de Provincie Gelderland.

De data van de seminars:
15 mei 2001: Van Digitalisering naar Digitaal Document Centrum? 12 juni 2001 : Van Kennismanagement naar Kennis Centrum? 25 september 2001: Van Intranet naar Webcentrum? 6 november 2001: Verandermanagement

De middagseminars worden gehouden in Maarssen. De seminarcyclus De Nieuwe Rol kost fl. 1295,-. Voor deelnemers van het Papieren Tijger Netwerk gelden speciale condities. De seminars zijn ook apart te volgen. Het eerste seminar kost dan fl. 420,- ; een volgende seminar fl. 325,-. Voor een folder over de seminarcyclus of informatie over de afzonderlijke seminars kunt u contact opnemen met Kopter Presents: tel. 038- 4478001.

Agenda
mei - november 2001
Seminarcyclus De Nieuwe Rol van document- en kennisfacilities (4 middagen). Plaats: Maarssen
Inl. : Kopter Presents: tel. 038- 4478001
Kosten: fl. 1295,-. (Korting voor leden van het Papieren Tijger Netwerk) Kosten per seminar: Eerste seminar fl. 420,-, volgende seminars fl. 325,-.

Kopter Presents organiseert seminars over managementvraagstukken rond Document, Kennis en/of Facilities. Kopter Presents maakt deel uit van Kopter Kennisgroep BV, een expertisecentrum voor managementvraagstukken, met als belangrijkste aandachtsgebieden kennismanagement, documentmanagement en intranet.

Voor nadere inlichtingen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Erna Slangen, tel. 0512 300787

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie