Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NCCW-Casa in Almere winnaar Europese award van Oracle

Datum nieuwsfeit: 15-05-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

INTER ACCESS

NCCW-Casa in Almere winnaar Europese award van Oracle

NCCW-CASA in Almere winnaar Europese award 'Oracle Best Newcomer'

Onlangs is NCCW-CASA b.v. in Almere gekozen als Europese winnaar van de 'Oracle Best Newcomer' Award. Jaarlijks organiseert Oracle de 'Executive Certified Partner Summit', een ontmoeting van 150 Oracle toppartners in Europa. Tijdens deze bijeenkomst worden de prestigieuze Partner Company Awards uitgereikt.

NCCW-CASA was genomineerd en is gekozen als 'Best Newcomer' in Nederland. Oracle reikt deze award uit aan een nieuwe partner die een vliegende start maakt in termen van omzet, groei en aantal implementaties, of die een opvallende referentie aanlevert. Ook de motivatie van de nieuwe partner (gemeten naar investeringen, training of vaardigheden), innovatie, e-business visie en strategische waarde voor het partnerkanaal tellen mee.

Inter Access, die een intentieverklaring heeft getekend NCCW-CASA over te nemen, werd genomineerd in de belangrijke categorie 'Europese Partner'.

NCCW-CASA is toonaangevend in geautomatiseerde
bedrijfsinformatiesystemen voor de sociale en commerciële vastgoedmarkt. De onderneming biedt totaaloplossingen voor het communicatie- en informatieproces in het vastgoedbeheer. Opgericht in 1973 ondersteunt NCCW-CASA ruim 600 woningcorporaties die gezamenlijk twee miljoen huurwoningen beheren. Daarnaast bedient het de commerciële markt met informatiesystemen voor alle aspecten van het beheer, de administratie en het financieel management. NCCW-CASA heeft ruim 300 medewerkers.

Naar verwachting zal Inter Access de overname van NCCW-CASA medio 2001 effectueren, waarmee Inter Access haar positie in de ICT-beheermarkt definitief vestigt.
Opgericht in 1980 is Inter Access uitgegroeid tot integrale dienstverlener in de informatie- en communicatietechnologie voor tal van branches. Inter Access heeft 8 vestigingen, ruim 1000 medewerkers.

Hilversum, 15 mei 2001

Voor nadere informatie:
De heer R. van der Kolk, directeur marketing & communicatie Inter Access
Telefoon: 035 6888462
www.interaccess.nl

De heer H. Groothuis, algemeen directeur NCCW-CASA Telefoon: 036 5391142
www.nccw-casa.nl

18 mei 01 15:38

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie